O nama

Tvrtka Tokić osnovala je TIMG_3418EC kao edukacijski centar namijenjen educiranju automehaničara i autoelektričara koji taj posao obavljaju u servisima ili samostalno. Svrha centra je povećanje stručnosti i kvalitete poslova koje isti obavljaju, usklađenost smeđunarodnim i stručnim standardima, te praćenje najnovijih trendova u tom segmentu autoindustrije. Centar je osnovan po uzoru na slične centre u zapadnim zemljama.
Dugoročan cilj nam je ponuditi kvalitetnije obrazovanje ljudi iz automobilske industrije, stručnu nadogradnju postojećih znanja, usvajanje novih vještina te profesionalnijeg pristupa strankama.

Uz teoretski dio sve edukacije temeljit će se na praktičnom radu koji odgovara stvarnim radnim uvjetima jedne automehaničarske radionice. Metodologija rada uključuje korištenje tehničko-didaktičke opreme i vozila koja će se koristiti za simuliranje grešaka/kvarova, a koje će potom polaznici edukacije naučiti logičnim slijedom identificirati, a po tome i ukloniti.

Cilj je da svaki polaznik koji završi određenu obuku izađe s jasnom vizijom kako stečeno znanje i iskustvo primijeniti u svakodnevnoj praksi.

Powered by:
tokiclogo-transparent